munkavédelmi papucs

Tartós, könnyű munkavédelmi papucs

Szeretünk kényelmes lábbeliben járni-kelni úgy az otthonunkban, mint a munkahelyünkön, ahol egyébként előírás is lehet a munkavédelmi cipő. A lábak nagy igénybevételét tartották szem előtt a tervezők és gyártók a munkavédelmi papucs megalkotásakor.

Sok ilyen modell közül választhatjuk ki az ideális példányt az enante.hu webáruházban, érdemes végignézni a kínálatát. Például a palettán szereplő kétcsatos 404 OB SRB 38 fehér munkavédelmi papucs anatómiailag tervezett, tartós, könnyű, kopásálló PU talppal rendelkezik. Rugalmas járást tesz lehetővé, belső talpbélése puha bőrből készült. Kényelmes a talpágy kialakítása is, aminek köszönhetően hosszú órákig viselhető, a láb mégsem ég és nem izzad meg benne.

Minden korosztálynak ajánlott ez a fazon, úgy otthonra, mint utcára, fürdőbe vagy bárhová. Természetesen, a webshopban a munkavédelmi papucs kategória sokkal több lábbelit tartalmaz, különböző kialakításban és színben, azonban a strapabíró jelleg, a tartósság és a magas minőség mindegyiknél adott.