csuklós vérnyomásmérő

Könnyen kezelhető csuklós vérnyomásmérő

Bizonyos személyeknél, otthon vagy utazásnál is jelen kell legyen a vérnyomás mérésére alkalmas eszköz. A csuklós vérnyomásmérő igen praktikus, ezért nagyon keresett. Ennek köszönhetően rengeteg gyógyszertár, hypermarket, orvostechnikai eszközöket forgalmazó bolt kínálatában megtalálható.

A hucare.hu webáruházból kisebb és nagyobb tételben is megrendelhető, többféle változatban. A készülékek mellett, még olyan kellékek is vásárolhatóak a különféle vérnyomásmérőkhöz, mint a mandzsetta vagy adapter. A Veroval csuklós vérnyomásmérő megbízható mérést biztosít, utazás közben is. Tökéletes készülék abban az esetben is, ha a vérnyomást utazás közben vagy az irodában szeretnénk ellenőrizni. Megbízható és könnyen kezelhető. Strapabíró műanyag hordtáskával kerül a vásárlóhoz, ami kis helyen elfér.

A Veroval Compact automata csuklós vérnyomásmérő észleli és jelzi a szívritmuszavart. Roppant egyszerűen és gyorsan használható. A Németországban kifejlesztett készülék 2×100 memória kapacitással rendelkezik. 3 év garanciával van ellátva.