Hisztéria Fagylaltozó

Nem véletlen lett ilyen népszerű ez kézműves fagylaltozó Budapesten

A nagy népszerűségnek örvendő hazai, családi vállalkozás sok év munka és kitartás eredményeként vált nagykereskedelemmé. Az általuk készített kézműves fagylaltok nagyon kedveltek hazai viszonylatban és nem hiába, mivel az ízek harmóniája, minősége mindenki tetszését elnyeri, aki megkóstolja. Sokan ódákat zengenek a Hisztéria Fagylaltozóról. A fagylaltozó mára nemcsak magán személyeknek kínálja a termékeit, hanem nagyobb mennyiségben a vendéglátóhelyeknek is.

Ezért fontos, hogy biztosítani tudják az egyre gyarapodó partnereiknek a kifogástalan minőséget. Az egyik alapvető szegmense a folyamatnak az ízválasztás, amire a cég tulajdonosai külön figyelmet fordítottak. Az ízletes fagylalt kínálatának összeállításakor, az egyik alapvető követelmény, hogy gazdag ízválaszték álljon rendelkezésre, ami bármelyik vendéglátóhely stílusához és vendégköréhez igazodik. Az alapanyagokat a legmagasabb minőségi színvonalon dolgozzák fel, a legmodernebb technológiák segítségével, hogy a hideg édességek igazi ízélményt nyújtsanak.

A Hisztéria Fagylalt kínálata követi a hazai és nemzetközi trendeket, odafigyelve a természetes, klasszikus ízek megőrzésére. A sokféleség nemcsak az ízben mutatkozik meg, hanem abban is, hogy mindenki meg tudja találni a számára megfelelő készítményt. Odafigyelve az ételallergiákra és ételintoleranciára, a vállalkozás tagjai olyan fagylaltokat is bevontak a kínálatba, amiben nincs glutén, cukor vagy tej, így bátran fogyaszthatóak azok által, akiknek egészségügyi gondjaik vannak.

Az olasz finomságok elkészítését tekintve, a vállalkozás tagjai keresztezik a hagyományos eljárásokat a modern megoldásokkal, törekedve arra, hogy terjesszék a hazai ízek minőségét és ízletességét, mint a frissen leszedett gyümölcsből előállított gyümölcspüré vagy a hazai tej. Az ízes desszertek állagban is eltérnek az iparilag elkészítettől, mivel a Hisztéria Fagylalt készítményei krémesebb, keményebb állagúak, mint a futószalagon, gyárakban előállított jégkrémek, ezért intenzívebbek aromák tekintetében. Kiemelhető a cég eredeti rendeltetése is, ami a kézműves fagylaltok elkészítésének feltételeihez kötődik, aminek elsődleges szempontja a mesterséges ízek, színezékek és tartósítószerek mellőzése.