szendvicspanel

A szendvicspanel tető rögzítése lépésről lépésre

Oldalfalak, tetők szigetelésére kiváló a szendvicspanel, aminek felhasználási lehetőségei ezzel még nem érnek véget. Természetesen nagy fontossága van a felszerelésnek, rögzítésének is, hiszen ez meghatározó több szempontból. Több mindenre is kell figyelni a szendvicspanel tető rögzítésénél. Erről a folyamatról minden információ megtalálható az aceltrapezlemez.hu weboldalon.

Talán a legfontosabb tudnivaló, hogy a szendvicspanel rögzítése átmenő csavarozással történik a szerkezethez. Persze az is lényeges, hogy milyen kiegészítőket használunk erre a célra. Nemcsak új szerkezetre használható a szendvicspanel, hanem már meglévőre is, mert csekély önsúlyának köszönhetően, könnyen és gyorsan rögzíthető, ráadásul úgy, hogy annak teherbírási határát meg sem közelíti. Stabil, erős és megbízható szerkezetű a szendvicspanel. Hő- és hangszigetelésre egyaránt alkalmas.

A gyártó cégek kizárólag korrózióálló anyagokból állítják elő, így tartós és időtálló. Kényelmesen és gyorsan beépíthető, mert a gyártók előre és a kívánt méretre gyártott paneleket állítanak elő, így csak minimális hulladék keletkezik a munka során. Mivel többféle magvastagságú szendvicspanel létezik, ezért könnyen ki tudjuk választani a hő- és hangszigeteléshez optimális típust. Változatos színű és formájú külső és belső burkolatot lehet ebből a panelből készíteni, ez az egyik legjobb és legesztétikusabb hőszigetelő megoldás. Manapság már igazán korszerű szendvicspaneleket vehetünk, hiszen a gyártók a legmodernebb technológiával készítik ezeket.

Típusonkénti bevizsgált tűzvédelmi besorolással is rendelkeznek a szendvicspanelek, a legnagyobb biztonság betartásával. Kétség sem férhet az energiahatékony jellegükhöz. A szendvicspanellel burkolt épületek lényegesen kevesebb energiát használnak el, mint a hagyományos burkolattal rendelkezők. Aki szendvicspanel vásárlását tervezi, jól teszi, ha felkeresi a weboldalt és felveszi a kapcsolatot a céggel, mert az minőségi termékekkel várja az érdeklődőket. Az árak is kedvezőek a Pascal trapézlemeznél.