la roche posay cicaplast baume b5

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 az egész testre

Igénybevett, irritált bőrre speciális kozmetikumok használata ajánlott, ami azonnal nyugtatja a felhámot és gyorsítja annak természetes regenerációs folyamatát.

A bőr védőrétegét kiválóan regeneráló formula a La Roche Posay Cicaplast Baume B5 nyugtató balzsam, aminek számos jótékony hatása van. Csecsemőknek, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánlott ez a készítmény. Hatékonysága számos területen bizonyított, a kisebb bőrproblémáktól kezdve, a bőrfelszíni beavatkozások utáni bőrápoló használatig. Érzékeny bőrre is tökéletes a La Roche Posay Cicaplast Baume B5 balzsam. Nagyon egyszerűen megrendelhető az agnespatika.hu webshopból.

Ez a produktum cink és mangán antibakteriális hatóanyagokkal van gazdagítva. Tiszta, száraz bőrre naponta kétszer ajánlott felvinni. Tökéletes megoldást jelent az egész test, az arc és az ajkak területére. Kedvezményekkel bátorítják a webshop üzemeltetői a vásárlókat, egyszerre 2 La Roche Posay Cicaplast Baume B5 termék rendelésénél, a második balzsam 50%-al olcsóbban vehető meg.