kosárcipő

Kosárcipő specifikus tervezésben

A kosárlabdázás jó fizikai állóképességet és nagy koncentrációt igénylő sport. Ezen feltételekhez természetesen a könnyű, ergonomikus kosárcipő is hozzátartozik. Ez a tevékenység nemcsak kiváló erőnlétet és sok gyakorlást igényel, hanem a megfelelő sporteszközöket is. A kosarazás közben viselt ruházatból a cipő minősége és speciális kialakítása a legfontosabb.

Ez ugyanis nem lehet egy sima sportcipő. Azt bizonyára már mindenki tudja, hogy a Jordan márka csúcsminőséget produkál a kosárcipő változatok terén. A Jordan termékek nem csupán a külső jegyeikben térnek el a hagyományos sportcipőktől, hanem az anyaghasználatukban és tervezésükben is. A párnázás a lábfej külső oldalán keményebb, a belső oldalán pedig puhább, így a dőlés, kanyarodás, irányváltoztatás még könnyebben és biztonságosabban valósul meg.

A Jordan Zoom Separate kosárcipő stabilan és biztonságosan tartja a lábakat, extra kényelmes, rugalmas és kellemes a bőrnek. A madeinpapp.hu webáruházból remek áron és többféle méretben megrendelhető.