dd step bakancs

DD Step bakancs kiváló illeszkedéssel

A gyerekek viszonylag gyorsan fáznak, de játék közben nem mindig veszik észre. Ezért még fontosabb, hogy rétegesen öltöztessük őket, amint hűvösebb lesz odakint. A DD Step bakancs a meleg ruházat része. Meg kell jegyezni, hogy a téli lábbeliket szinte minden évben le kell cserélni, mert a gyermekek sokat nőnek és a cipők már nem illeszkednek tökéletesen.

Mivel a lábak még formálódnak, soha nem szabad túl szoros modellbe beletuszkolni őket. A webáruházunkban található DD Step bakancsok sportosak és sokat kibírnak. A megfelelő téli cipő vásárlásakor viszont azt is szem előtt kell tartani, hogy a gyermek valószínűleg nemcsak jégen és hóban, hanem latyakban is játszani fog. Rendkívül alacsony hőmérséklet esetén, a vastag szigetelésű téli csizma a legjobb választás.

Így a mély hóban is jól védve lesznek a kicsik, mert a hó és a nedvesség nehezen jut át a magas száron keresztül a belsejükbe. A DD Step bakancs felső részének körül kell ölelnie a lábat anélkül, hogy túl szoros lenne. Így garantált a biztos lábtartás és semmi sem áll a tombolás útjába.