geek and gorgeous

Geek and Gorgeous – okos formulák, gyönyörű bőr

A magyar kozmetikai márka a tudományra, minőségre, átláthatóságra és hatékonyságra helyezi a hangsúlyt, ráadásul az egyik legjobb prémium bőrápolási gyártó a piacon, aki elérhető áron kínálja a termékeit. A Geek and Gorgeous klinikailag tesztelt összetevőket kombinál szakértői formulákkal és intelligens megközelítést kínál a magas minőségű bőrápoláshoz, ami kezdőknek és szakértőknek egyaránt látható eredményeket nyújt. A Geek and Gorgeous 101 Happier Barrier például tökéletes hidratáló krém a fakó és száraz bőrnek.

Ez a nappali krém intenzíven táplál és hidratál, könnyed érzést hagy a bőrön, miközben az egészséges védőgátjának védelmére és fenntartására összpontosít. A termék gazdag Squalane-ben, egy enyhe összetevőben, ami segít megőrizni a bőr nedvességét és intenzíven hidratálja azt. A formula 0,1% tiszta ceramidot is tartalmaz, ami egy erős és egészséges bőr védőgátat biztosít, selymesen sima érzetet nyújtva. Ha száraz bőrrel küzd, ami húzódik, a Geek and Gorgeous 101 Happier Barrier megnyugtatja és lágyítja a bőrét, a benne található zöld teának köszönhetően.

Patika akció sokoldalú kínálattal

Az egészség mellett, a megtakarításokat is fontosnak tartjuk. Ezért az online gyógyszertárunkban mindig jelen van a patika akció valamilyen formában. Nálunk mindent megtalál, amire az egészséges mindennapokhoz szüksége van. Például széles választékot kínálunk sebgyógyítást és gyomor-, bélpanaszok enyhítését támogató készítményekből. Sok termékünk alkalmazható napégés, enyhe égési sérülések vagy rovarcsípések esetén. Gazdag felhozatalt kínálunk enyhe vagy közepes erősségű fájdalom enyhítésére.

Legyen szó könnyen emészthető filmtablettákról, kemény vagy rágótablettákról, szem- és orrcseppekről, különböző panaszokra kifejlesztett készítményekről, mint például gyulladáscsökkentők, a patika akcióban mindenki megtalálja a megfelelő gyógyszert. Ezen felül, az online áruházunkban széles választékot kínálunk bőrápolási termékekből, homeopátiás szerekből, étrend-kiegészítőkből és sok másból. Itt fantasztikus szezonális és vonzó patika akciók várnak Önre. Gyógyszertárunk mindig a legmagasabb minőséget garantálja, megfizethető áron!