koktél gyűrű

Koktél gyűrű, az ékszerkategória határok nélkül

Szereti a visszafogott, mégis káprázatos ékszereket? Egy koktél gyűrű jól ötvözi a kettőt. Ez a kategória megszámlálhatatlan színt és formát kínál. Még az anyaghasználatnak sem szab határt semmi. Egy koktél gyűrű lehet minimalista vagy színes és feltűnő.

Drámai megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Manapság hódítanak a földszínek, így a drágakövek között is kelendőbbek a sárga, barna és zöld árnyalataiban pompázó darabok. Az utóbbi időben elterjedt a sárga és barna gyémánt. A zöld egyébként is örök, akárcsak a bordó vagy az áttetsző kristályok. Az idő előrehaladásával ezeket a színeket egyre merészebb párosításban kínálja az ékszeripar.

Nem ritka a rubin és smaragd társítása egy ékszerben, de az sem, hogy az utóbb említett követ egy lila ametiszt mellé helyezik. A lágyabb árnyalatokat kedvelő hölgyek is megtalálják kedvenceiket. A rózsaszín turmalin vagy zafír, a rózsakvarc fiatalos, üde megjelenést kölcsönöz. Válasszon a stílusához és a hangulatához illő koktél gyűrűt! Az ékszer magabiztosságot ad.