tusfürdők

A tusfürdők a nők és férfiak kedvence

„A tisztaság fél egészség”- tartja a mondás. Ez az állítás igaz, ugyanis zuhanyozás után a bőr pórusai felszabadulnak és tiszta, puha lesz. Ahhoz, hogy elérjük ezt a hatást, nemcsak vízre, hanem minőségi tusfürdők használatára is szükség van. Nemcsak az arc vagy a haj ápolására kell odafigyelni, de a test többi részére is.

A víz kiszárítja a bőrt, ezért olyan terméket kell választani, ami hidratálást biztosít. Sok nőnek a reggeli zuhanyozás frissességet ad és érdemes így kezdeni a napot, míg másoknak az esti jelent megnyugvást egy hosszú, fáradt nap után. A férfiakról sem feledkeznek meg, nekik samponnal együtt kínálják a terméket. Számukra is nagyon fontos az ápoltság.

Aktív összetevőinek köszönhetően, a tusfürdők, legyen szó gránátalmáról, levendulaolajról, szőlőmagról vagy shea vajról, mind nyugtató hatással bírnak. Megadják mindazt amire egy nőnek szüksége van ahhoz, hogy a bőre bársonyos, kellemes illatú legyen. Válassza ki az igényeinek megfelelőt és a hosszantartó illat garantált!