üvegfólia

Kell a teljes védelemhez az üvegfólia

A smartphone teljes védelméhez nem elég már csak egy profi tokot választani, elengedhetetlennek bizonyul az adott modellhez tökéletesen passzoló fólia is. Manapság sokaknál az egyértelmű befutó az üvegfólia. Miért is annyira kedvelt ez a típus? Nos, az üvegből készült fóliák egyrészt esztétikusak, másrészt pedig kitűnő állapotban tudják megtartani a mobiltelefont, hosszú éveken keresztül.

Érdekességként megjegyezhető itt, hogy az üvegfólia nem helyes megnevezés, hiszen valójában egy üvegréteget is magába foglaló kompozit struktúráról van szó. Pontosan ez a felépítés garantálja azt az ellenálló tulajdonságot, aminek köszönhetően a kellék el tudja nyelni a nagyobb ütéseket is, így őrizve meg a készülék kijelzőjét tökéletes állapotban. Ami még előny, hogy az üvegfólia felületén sokkal nehezebben tapadnak meg azok a zavaró ujjlenyomatok, mint egyéb ilyen jellegű eszközökön.

Ami még sokat számít a felhasználóknak, főleg azoknak, akik a smartphone-okat gyakran az eredeti, tok és fólia nélküli állapotuk miatt szeretik, hogy az üvegfólia megtartja a kütyü használatának az eredeti élményét. Hogyan? Nos, a lényeg, hogy ugyanolyan „üvegérzet8 lesz az ujjak alatt, mintha készülék nem is lenne fóliázva. Ennek az alkalmazásával kisebb az esélye a kijelző törésének, repedésének is. Természetesen a karcokkal szemben is ellenállóbb mondjuk a PVC, műanyag társaival szemben.

Teljes védelmet nyújt az ütésálló Redmi 9AT tok

Vannak, akik sokra tartják a telefontok esztétikai szerepét, de ennél sokkal fontosabbnak vélik az általa biztosított védelmet, tartósságot és ellenálló képességet. Az ilyen személyeknek csakis a Redmi 9AT tok ütésálló modellje jöhet szóba. Főleg az aktív életet élők, sportolók, túrázók, építkezésen dolgozók körében kedvelt ez, teljesen érthető módon.

Aki gyakran túrázik, sportol, esetleg extrém sportokat is szívesen kipróbál, az kötelezően ilyen terméket kell válasszon. A defender néven is ismert Redmi 9AT tok a nagyobb ütések elnyelésére lett megtervezve és gyártva. Ebből adódóan kifejezetten extrém körülményeket is képes elviselni. Az egyes típusok az ütésálló jellegük mellett, gyakran vízállók is.