alternáló kasza

Kiváló technikai fejlesztés az alternáló kasza

A nyári időszakban előbb-utóbb szembe kell nézni az olyan jellegű kihívásokkal, mint a kaszálás. A fűnyírás történhet a területek karbantartása szempontjából, de ennek lehet gazdasági haszna, például szálastakarmány előállítása. Ehhez már szükség van professzionális berendezésekre, mint amilyen az alternáló kasza.

Már vége annak az időszaknak, amikor valaki kiment szekérrel a mezőre, majd vágott néhány rendet és azt begyűjtve hazavitte, kiszította majd félretette télire. Manapság már több hektár vágásáról van szó, amihez az alternáló kasza remek megoldást kínál. A hatékonyságból jeles ez a berendezés. Kiváló technológiai fejlesztéseken ment keresztül. Erről tanúskodik az antivibrációs rendszer, ami megelőzi a menet közben kialakult mozgásokat.

A rezgéscsillapító hajtókarok jelenlétében, az alternáló kasza élettartama szintén növekszik. Mivel a pengék nem érnek a talajhoz, ezzel a kopás, az élük kicsorbulásának esélye minimális. Az egyenletes vágásmagasság még viszonylag alacsony növényállományban is garantált. Öröm lesz vele dolgozni.