gluténmentes kenyér

Friss, ropogós gluténmentes kenyér

A gluténérzékeny emberek gyakran saját maguk készítik el az ételeiket, még a kenyeret is, mert így biztosan az egészségügyi állapotuknak megfelelő finomságot fogyaszthatnak. Ehhez remek alapanyagokat lehet vásárolni a lisztmix.com webáruházban.

A gluténmentes kenyér igazán ízletes lesz az itt kapható prémiumminőségű gluténmentes kenyér mix felhasználásával. Ezzel élmény lesz a sütés, hiszen olyan lisztkeveréket alkottak meg a szakemberek, hogy egészséges, ínycsiklandozó kenyerek, péksütemények készülhetnek belőle. A gluténmentes kenyér éppen olyan kívül ropogós, belül pedig puha állagú lesz, mint a hagyományos összetevőkkel készülő társai. A kenyér mix hozzájárul ahhoz, hogy az ízletes péksütemények állaga tökéletes legyen, napokig frissek és puhák maradjanak.

Természetes rostforrásban gazdag lesz a kenyér ebből az alapanyagból, mert útifűmaghéj rostot használtak fel a liszt előállításához. A gluténmentes kenyér fehérjetartalmát a lisztben található borsófehérje biztosítja, ami a legkiválóbb növényi eredetű proteinforrás.