gyógytorna nőknek

Aviva hormon gyógytorna: 5 érdekesség nőknek

Szükségünk van arra, hogy lépéseket tegyünk az önismeret felé, tisztában legyünk a testünk működésével, mert csak így tudjuk megélni a nőiességünket a maga teljességében. Míg megértjük és elfogadjuk szervezetünk működését, addig egy csodálatos felfedezőutat kell bejárnunk. Ebből a szempontból is hasznos lehet az Aviva hormon gyógytorna nőknek. A módszer segítségével kialakíthatjuk az elengedhetetlen kötődést a testünkkel.

Ennek speciális beszorító és ellazító gyakorlatai segítik a női szervek működését és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait. Egy magyar származású fizikoterapeuta fejlesztette ki ezt a módszert, nevezetesen Aviva Gabriella Steiner, kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és a meglévők kezelésére. Az Aviva torna támogatja a méh és a petefészek működését, valamint egyensúlyba hozza a hormonszintet. Mivel egyedülálló hatást gyakorol a belső elválasztású mirigyek működésére, ezért hormontornának is nevezik.

Számtalan nőgyógyászati problémára jelent megoldást, például menstruációs fájdalmak megszüntetésére, petefészekciszta, mióma, polip vagy a klimax tüneteinek enyhítésére, peteérés elősegítésére és még sorolhatnánk. Minden információt megtalálunk az Aviva módszer előnyeiről a valtozasmuhely.hu weblapon. Nagy segítséget jelenthet azoknak a házaspároknak is, akik mindhiába várják a gyermekáldást, hiszen elősegítheti a petevezeték elzáródásának, szűkületének oldását, ami gyakori oka a gyermektelenségnek.

A menopauzával járó változásoktól nagyon sok nő szenved, rendkívül kellemetlen elviselni a hőhullámokat és egyéb szimptómákat. Az Aviva metódus nekik is segít, ezzel elkerülhetik a gyógyszerek szedését. Ugyanakkor, nemcsak abban az esetben érdemes az Aviva tornagyakorlatokat kipróbálni, ha valamilyen egészségügyi probléma ütötte fel a fejét, mert megelőzés céljából is kiváló megoldás. Az egészség megtartása minden embernek a vágya, de ha hormonálisan nem vagyunk rendben, akkor biztosan nem érezzük jól magunkat. Óvjuk szervezetünket Aviva tornával!