gyapjú fonal

A gyapjú fonal kimondottan közkedvelt

Megfelelő választás lehet azoknak az alkotóknak, akik tartós, meleg és környezetbarát anyagot keresnek. A gyapjú fonal az időtlen minőség és sokoldalúság szimbóluma a kötés és horgolás területén.

Ami a színét és a vastagágát illeti, sokféle formában érhető el, így különböző projektekhez alkalmazható. Természetes hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így a belőle készült ruhadarabok melegen tartanak hideg időben, ugyanakkor lélegző képességük révén, nem okoznak túlmelegedést. Kifejezetten rugalmas, ami azt jelenti, hogy visszanyeri az eredeti alakját, így a kiegészítők nem nyúlnak ki könnyen. A gyapjú fonal által megalkotott öltözetek gondozására külön figyelmet kell szentelni.

Ajánlott kézzel mosni, hideg vízben, mert kerülni kell a magas hőmérsékletet, hogy hosszú ideig megőrizzék formájukat. Javasolt olyan mosószert igénybe venni, ami a finom szövetekre alkalmas. A gyapjú fonal, a hagyományos szaküzletek mellett, beszerezhető a webshopokból is. Ha online intézkedik, akkor élhet a házhozszállítás lehetőségével.