Ruris kapálógép

A tehermentesítés eszköze a Ruris kapálógép

Legyen tavasz vagy éppen nyár, a kerti munkálatok mindenkinek feladhatják a leckét. A Ruris kapálógép hatékonysága méltán elismert, hiszen a leginkább vásárolt modellek között szerepel. Sokféleképpen lehetne jellemezni, de a megbízhatóság, az erős teljesítmény, valamint a gyorsaság mind idesorolhatóak.

A Ruris kapálógép kiválasztásakor mindenképpen szükséges előre meghatározni a művelendő földterület pontos nagyságát, hiszen ez adja meg majd a beszerzendő gép teljesítményét is. Az egyéb extra funkciók, példának okáért a stabilitásért felelős részek, a biztonsági funkciók egytől-egyig választhatóak. A Ruris kapálógép ár-érték aránya is változó, ugyanis vannak közép- és magasabb kategóriás termékek is a kínálatban.

A föld típusa sem elhanyagolható szempont, mivel egyre fontosabb, hogy éppen milyen talajban kell teljesítenie a gépnek. A gumis és fémkerekek biztosítják a strapabíróságot, emellett pedig még sok más tartozékkal is fel van szerelve bármelyik modell. Éveken át jó szolgálatot tesz, sőt, tartós eleme lesz a tavaszi és őszi földművelésnek.