lakásriasztó

A lakásriasztó fontossága megkérdőjelezhetetlen

A betörési kísérletek kockázata jelentős mértékben csökkenhető, a mai modern eszközöknek hála. A lakásriasztó lehetőséget kínál arra, hogy maximális biztonságban tudhassa a vagyontárgyait még akkor is, ha sokat van házon kívül.

Ha még eddig nem került sor a kivitelezésére, akkor szánjon időt rá mihamarabb! Mielőtt megvásárolná az eszközt, alaposan járjon utána annak, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik. Figyelembe kell venni többek között az ingatlanon található ablakok és ajtók számát, illetve elhelyezkedését. A lakásriasztó kiválasztása tehát korántsem annyira könnyű, mint azt sokan gondolják. Teljesen csak akkor fog megnyugodni, ha a rendszer távfelügyelettel együtt kiegészítve kerül telepítésre.

Tudni kell, hogy a beérkező jelzések a nap 24 órájában feldolgozás alatt állnak. Bármi is adódjon, a központban lévő diszpécser értesítést kap a probléma jellegéről, így már a kész tényeket ismerteti Önnel. A lakásriasztó bekapcsolását követően, a kirendelt járőrök az adott helyszínre érkeznek, hogy alaposan körülnézzenek.