la roche posay szérum

A La Roche Posay szérum nagyon hatékony

Az általános ápolás mellett, számos probléma kezelésében eredményesnek bizonyul. A La Roche Posay szérum típusai között van olyan termék is, ami magas C-vitamin tartalmú és akad olyan, ami a pigmentfoltok és a ráncok esetén használható.

A magas hialuronsav és a termálvíz kombinációja gondoskodást nyújt a bőrnek, hiszen nedvességgel tölti fel azt. Szerinnel és argininnel is van vegyítve, aminek köszönhetően a bőrbe zárja a vizet, így annak felszíne sokkal teltebbnek és simábbnak tűnik. Az apróbb esztétikai hibákat képes teljesen elfedni, így magabiztosabbnak és felszabadultabbnak érezheti magát minden helyzetben. A La Roche Posay szérum akkor a leghatásosabb, ha szakszerűen és rendszeresen van alkalmazva.

Mielőtt a felvitelére sor kerül, javasolt a tisztítást elvégezni, hogy a bőrön lévő szennyeződések makulátlanul eltűnjenek, vagyis ne kerüljenek a pórusokba. A laza állaga miatt, a felszívódási ideje rendkívül gyors. A La Roche Posay szérum felbontása után 12 hónapon belül elhasználandó. Ezt mindenképp érdemes szem előtt tartani.