száraz termés

A száraz termés többször is felhasználható dekorációként

Az otthoni dekoráció elkészítése könnyű feladatnak tűnik, de sokszor borsot tör az orrunk alá. Szerencsére, a száraz termés az olcsó megoldások közé tartozik, úgyhogy kedvünk szerint cserélgethetjük.

A tobozok, fadarabok és egyéb természetes kincsek elhelyezhetőek az asztalon, a szekrényen, tehetjük befőttesüvegbe, de akár ragaszthatjuk is. A határ a csillagos ég vagy éppen a mi kreativitásunk. Ha pedig megunjuk a termések kinézetét vagy színét, akkor könnyen cserélhetjük, újrahasznosíthatjuk. Lehet, hogy az első napokon a konyhában tároljuk majd a tobozokat, aztán a következő héten a nappaliba kerülnek.

Ilyenkor egy kosárcsere sokat segít abban, hogy másképpen nézzen ki a dekoráció, igazából rengeteg lehetőségünk van. A száraz termésből azonban nemcsak asztali, hanem ajtódíszek is készíthetőek, így a különböző ünnepek hangulatát is a lakásba varázsolhatjuk. Nincs annál jobb, mint amikor a természet adja meg a kreativitás alapját és kedvünk szerint válogathatunk a temérdek lehetőség közül.