Relax Dental Center

A Relax Dental Center nagyon népszerű

A fogorvosi rendelőben nagyon sok kérdést kell megválaszolni a szakembereknek. A Relax Dental Center dolgozói ennek eleget téve, a pácienseket korrekt módon tájékoztatják a beavatkozások menetéről. Az egyik legtöbbször feltett kérdés, hogy a fehérítés mennyire káros? A kezelés lényege az ételek vagy a dohányzás miatt lerakódott pigment anyagok eltávolítása.

A napjainkban alkalmazott fogfehérítő anyagok teljes mértékben ártalmatlanok, ha azokat szakszerűen használják. A láthatatlan fogszabályozás egyre népszerűbb, mivel a hagyományos változatot az esztétikai sajátosságok miatt nem mindenki fogadja el. A Relax Dental Center munkatársai a legfejlettebb műszerekkel tevékenykednek, így az eredmény minden esetben tökéletes.

A beültetés fájdalommentesen történik. A szájsebészeti beavatkozások mindig teljes érzéstelenítés alatt folynak. A Relax Dental Center szakemberei ezen a téren is elkötelezettek, hiszen még az injekció helyét is érzéstelenítik zselével vagy spray-vel. A munkájukra minden alkalommal garanciát vállalnak.