felnőtt pelenka

A felnőtt pelenka helyes kiválasztása

A vizelet- és a széklettartási problémákat sajnos az idős emberek sokszor tapasztalják. A felnőtt pelenka ilyenkor óriási segítséget nyújthat a kellemetlenségek elkerülésében. A kiválasztásakor érdemes néhány alapvető szempontot tisztázni.

Az első és talán a legfontosabb tényező a nedvszívó tulajdonság. A kényelem sem elhanyagolandó, így arra kell törekedni, hogy megfelelő méretben szerezze be. A nagyobb termék viselésekor szivárgás jelentkezhet, a kisebb pedig biztosan szorítani fog.

A felnőtt pelenka címkéjén szerencsére fel vannak tüntetve a fontos adatok, amelyek megkönnyíthetik a vásárlást. Inkontinencia sajnos azoknál az embereknél is gyakran jelentkezhet, akik ágyhoz vannak kötve. Előfordulhat, hogy a vizeletürítést követően nem kerül sor a cseréjére. Ha antibakteriális kiegészítő mellett dönt, akkor ezzel nem lesz probléma.

A megfelelő pH-értékkel rendelkező termék képes meggátolni a baktériumok elszaporodást. A felnőtt pelenka a webshopokból is beszerezhető. Lehetősége van arra, hogy több gyártó árucikkeit összehasonlítsa, majd a tetszőt válassza.