dd step belső talphossz

A DD Step belső talphossz nagyon lényeges

A gyártó minőségi lábbeliket forgalmaz, amelyek maximális komfortérzetet garantálnak és bírják a rendszeres igénybevételt.

Tudni kell, hogy a DD Step belső talphossz jól láthatóan fel van tüntetve a webshopokban, így nem történhet meg az a kellemetlenség, hogy nem az ideális méretet rendeli meg. A mérettáblázatot javasolt megtekinteni, hiszen sokat segíthet a döntésben. A feltüntetett adatok nem a lábbeli vagy a talpbetét nagyságát jelölik, hanem a gyermek talpának a méretét. Ezt az információt jó, ha észben tartja! A DD Step belső talphossz a zárt és a nyitott változatok esetében ugyanaz. Ha szeretné csemetéjét meglepni egy új darabbal, akkor a levendulagyerekcipo.hu oldalon alaposan nézzen körül!

A felhozatalban a nyári, a téli és az átmeneti modellek szebbnél-szebb kivitelben érhetők el, így biztosan nem fog üres kézzel távozni. A DD Step belső talphossz meghatározásakor arra kell törekedni, hogy a választott lábbeli több szezonon keresztül hordható legyen, hiszen a csemetéje biztosan nagyon meg fogja szeretni.