Fog implantátum

Svájci technológia a fog implantátumok világában

A hagyományos fogbeültetés egyik rákfenéje, a nagyon hosszú, akár fél évig is eltartó gyógyulási folyamat. Ennek vet véget az azonnal terhelhető Ihde fog implantátum alkalmazása. Mivel nincs szükség a fogíny és a csontok komolyabb előkészítésére és feltárására, a gyógyulási időt akár napokban is lehet mérni.

Az eljárást a svájci Ihde Dental dolgozta ki. A technológiának több évtizedes múltja van már, így mára elmondható, hogy teljesen kiforrott, bevált módszerről beszélhetünk a fog implantátum piacán.

Ha csak egyetlen fogat pótolnak ezzel a technológiával, a végleges fog felhelyezésére valóban csak pár napot kell várni.

A technológia másik nagy előnye, hogy a hagyományos eljáráshoz képest sokkal jobban lehet kezelni a csonthiányos eseteket. Ezzel az újfajta fog implantátummal olyan esetekben is meg lehet oldani a beültetést. A hagyományos módszert költséges és veszélyes csontpótló műtétek előznék meg. Hála az eljárás gyorsaságának, akár régi hidak megbetegedett tartófogait is leválthatjuk új fog implantátumra.