fa hintaló

Nyugtató a fa hintaló használata

Gyakran nem is gondolnánk, de már a kisgyerekek esetében is előfordul, hogy valami miatt stresszesek lesznek. Már a kutatások is bebizonyították, hogy az óvoda vagy a kisiskola olyan hatást gyakorol a picikre, ami megfelelési kényszert eredményez. Ebből kiindulva megjelenik a feszültség. A ritmikus előre-hátra történő ringatózás, amit a fa hintaló remekül biztosít, segít abban, hogy feloldódjanak és csökkenjenek az ilyen jellegű panaszok.

Természetesen nemcsak ez lehet az oka a játék megvásárlásának, mert a legtöbb esetben nincs semmilyen zavaró tényező, ami korlátozná a pici teljesítőképességét, hiszen egyszerűen csak szeret a fa hintaló nyergébe pattanni és élvezi minden pillanatát a használatának.

A kialakítás során, a készítők gondoltak a biztonságra is. Ezért csúszásgátló peremmel látták el az ülést, hogy megelőzhető legyen a leesés. A fa hintaló lábrészének a kopását pedig gumi tappancsok előzik meg. A lakozott bevonatnak hála, kifejezetten tartós lett a termék, ezért sokáig használható minden felmerülő probléma nélkül.