Szabó Kitti Aviva torna oktató

Női hormontorna? Így segíthet az Aviva módszer

Ha van valamilyen kialakult szervi problémánk vagy csak az egészségünket szeretnénk megtartani, akkor is megfelelő a hormonális torna néven is emlegetett mozgásmód. Szabó Kitti Aviva torna oktató szerint az Aviva torna több hormonális eredetű probléma kezelésében is segíthet. A tapasztalatok alapján ez a kijelentés helyes, ugyanis a torna alkalmazkodik a természet törvényeihez, egy túl fiatal vagy idősebb asszonynak nem fogja elindítani a vérzését, míg annak a nőnek, akinél ez szükséges, ott megteszi.

Ezt a módszert elismerte a Nemzetközi Szabadalmi iroda is és megállapították, hogy az Aviva torna segíthet hormonális, nőgyógyászati, urológia betegségeknél, emellett meddőség esetén is hatásos lehet. Hosszú a lista, hogy mely problémáknál képes javulást előidézni. Hogy csak párat említsünk, nőknél szabályozza a havi ciklust, cisztát és miómát megszüntet, változókorban csillapítja a tüneteket és segít az inkontinencia, csontritkulás esetén is.

Férfiaknál is elég hosszú a sor, innen is felvetünk párat, például nemzőképesség hiánya, prosztata probléma, életképtelen spermiumok, ondóvezeték elzáródás, potenciazavarok esetén képes pozitívan hatni. Ezek a gyakorlatok megtanulhatóak. Elérhetőek a tanfolyamok bárkinek, hogy aztán otthon magabiztosan lehessen használni. A tornagyakorlatok átadása mellett, a tanítók ellátják az embert személyre szóló tanácsokkal, hogy ez után a felépülés vagy gyógyulás minél gyorsabban és hatásosabban megtörténhessen.

E gyakorlatokból van 18 alap, amelyeket az oktatónk részletesen megmutat majd nekünk, mert ugye minden ember más és éppen emiatt, mindenkinek eltérő a problémája is, így ettől függően kell alkalmazni a gyakorlatokat. Létezik egy rövidített módszer és egy pánik gyakorlat is, ha esetleg nem mindennap van időnk a hosszabb változatra vagy sürgősen kell megtennünk, de azért persze ne hanyagoljuk el, hanem a teljes gyakorlatot végezzük el, amint lehetséges. Ez a mozgás bárhol bármikor elvégezhető és fantasztikus hatással van a testünkre.