geox gyerek cipő

Geox gyerek cipő légáteresztő kivitelben

Íme, egy lábbeliket gyártó cég, aki arról híres, hogy szabadalmi rendszerű membránokkal látja el ott a cipőt, ahol a láb legjobban izzad! Ezek a membránok a szellőzést segítik elő, viszont sem por, sem nedvesség nem jut be.

A Geox gyerek cipő innovatív technológia révén születik meg. A viselésével helyreállítható a láb egészséges mikroklímája, vagyis nyáron a láb száraz marad, míg télen meleg. Ezen lábbelikkel a kicsik csúszkálhatnak a jégen, ugrálhatnak a hóban, ha pedig a tócsáknak nem tudnak ellenállni, az sem baj. Nem kell kompromisszum vásárláskor, hogy az egészséget vagy a kényelmet válasszuk, mert ezekben benne van minden, a stílust is beleértve.

Nem kell aggódni, hiszen ideális mikroklímát tartanak a kicsi lábacskáknak, nem áznak be, nem fázik fel a lurkó, ha ilyet visel. Ezek megbízhatóan teljesítenek akkor is, ha a viselőjük a tócsába gázol és ácsorog benne. A Geox gyerek cipő világmárka és elérhető belőle többféle is, mint például edzőcipő, babáknak való, átmeneti, téli bakancs vagy divatos szandál.