munkavédelmi sisak

Munkavédelmi sisak többféle kivitelben

A fej védelme a munka során rendkívül fontos. Elég csak egy kisebb utés és már meg is történt a baj. A jó minőségű munkavédelmi sisak azonban sok rossztól megvédheti az embert, amikor dolgozik. A sisak viselését már régóta előírja a törvény bizonyos munkahelyeken.

Ezeket az előírásokat nemcsak az esetleges szankciók miatt kell betartani, hanem az ember saját testi épsége végett is. Hogy a viselete ne legyen teher, a munkavédelmi sisak sem csak ellenálló kell legyen, hanem kényelmes is. Nyilván az elsődleges elvárás a biztonságot illeti, azonban, ha egy ilyen eszközt az ember napi 8-10 órában a fején tart, jó, ha a kényelmi szempontokra is esik némi hangsúly.

A munkavédelmi sisak típusai a netpolc.hu webáruházban rendkívül masszív anyagból vannak, tehát tartósak, ugyanakkor igazán ergonomikus kialakításúak. A vásárlók többféle modell közül választhatnak, hiszen kaphatóak védőszemüveggel ellátott, szellőző vagy átlátszó, gyorsbeállító termékek is. Ne törje a fejét a munkahelyén sem, hordjon inkább védelmi sisakot!