anna királynő

Legyen saját Anna királynőd!

Sokan megkérdezik, hogy mi a Jégvarázs mesefilm titka? A gyermekek szinte rajonganak Anna királynő, Elza vagy éppen Oláf történetéért, a legtöbben még a dalokat is kívülről tudják. A mese érdekessége, hogy nem a szokásos szerelmes történetet meséli el, hanem sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a szeretetre.

A történet egy testvérpár életét mutatja be, ahonnan nem hiányozhat a varázslat, de a szerelem sem. Nem csoda, hogy a picik rajonganak érte, mivel Elza különös képessége mellett, Anna kedvessége a nagyok szívét is megolvasztja. Szerencsére úgy is tudunk nekik kedveskedni, hogy különböző játékokat veszünk, amelyekkel ők is elutazhatnak a jéggel borított birodalomba. A kínálatban találhatunk színezőket, figurákat, divatbabákat, de még éneklő Elzát is be tudunk szerezni.

Bár Anna királynő csak a második részben válik tényleg királynővé, mégis már az elejétől fogva igazán szerethető karakter az egész családnak. Ha a picik folyton a Jégvarázst akarják nézni, akkor könnyen beszerezhetjük a kedvenc figuráit.