Winora elektromos kerékpár

Ismerjük meg közelebbről a Winora elektromos kerékpárt!

Bár lassan vége a túraszezonnak, attól még semmi sem akadályoz meg bennünket abban, hogy alaposan felkészüljünk a következő, izgalmakban gazdag időszakra. Érdemes előre gondolkodni és ennek keretében, a Winora elektromos kerékpár mellett letenni a voksot. Ha szeretünk igazán hosszú utakra indulni vagy egyszerűen csak magas szinten űzzük a biciklizést, akár városon belül is, akkor egyértelműen szükségünk van egy strapabíró járműre.

A Winora elektromos kerékpár ezen paraméterek jegyében született meg. Kiváló alkatrészek felhasználásával készült, aminek hála hosszú éveken keresztül kiszolgálja a felmerülő igényeket. A nagy nyomatéknak köszönhetően, kiváló rásegítő rendszerrel rendelkezik, így minimális energia befektetés mellett, a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból és a kétkerekűből ugyanúgy.

A Winora elektromos kerékpár több fokozatú sebességváltóval, erős tárcsafékekkel, mindenféle szükséges kiegészítővel és mindezeken túl, nagyon stílusos külsővel várja az érdeklődőket. Az ebikeszalon.hu weboldalon több kivitel között válogathatunk.