baba bicikli

Biztonságos szórakozás a baba bicikli

Kisgyerekes családoknál elkerülhetetlenül eljön az a bizonyos időszak, amikor az utódok szeretnének már egy guruló járgányt maguknak. A szülők ilyenkor körültekintően körbejárják a témát, hogy mi lenne a biztonságos és gazdaságos megoldás. A baba bicikli igazán sokrétű fogalom, rengeteg két vagy háromkerekű jármű tartozik ide.

A triciklivel szemben, a pedál nélkül működő futóbicikli remek megoldás lehet azoknak, akik az arany középutat szeretnék választani. A gyerekek ugyanúgy élvezhetik a száguldás élményét a baba bicikli hajtásával, mégis fejlesztik közben magukat. A háromkerekűvel szemben, itt folyamatosan használniuk kell az egyensúlyérzéküket menet közben. Ennek következtében a gyerek könnyebben fog átszokni majd nagyobb korában a baba bicikliről a kerékpárra.

Ezt a folyamatos gyakorlást mégis teljes biztonságban teszi, hiszen egy pillanat alatt a biztos talajon lehet a lába, ami megtámasztja. Éppen ezért és a szuper könnyű váz miatt, már 1,5 éves korban is el lehet kezdeni a használatát.