Egyenes bambuszkaró

Hajlított és egyenes bambuszkaró dísznövényekhez

Már aprópénzért kapható dísznövény mellé karó, tehát nem kell nélkülözni. Látogasson el a webáruházunkba, ahol kedvére válogathat a kerti, valamint a benti célra készült karók közül! Az egyenes és ívelt bambuszkaró nemcsak rugalmas és tökéletes támasza lehet a benti virágoknak, dísznövényeknek, de még esztétikus is.

A bambuszkaró remek választás lehet futóvirágok, illetve borostyán mellé, de olyan mutatós növények mellé is, mint például az anyósnyelv vagy a gumifa.

Természetesen vannak olyan pálmák és fás szárúak, amelyek szintén beltéren kapnak egy-egy sarkot és szükséges megtámasztani, viszont az esetükben a bambuszkaró nem volna megfelelő választás. Minél masszívabb egy növény szára, annál erősebb, strapabíróbb támaszra van szükségem, ezt persze mindig szem előtt kell tartani.

Cégünk nemcsak bambuszkarókat forgalmaz, hanem minden olyan kertészeti eszközt és terméket, ami a gondozást és termesztést szorgalmazza. A madárhálótól kezdve a levéltrágyáig, nálunk mindent megtalál, méghozzá akciósan!