fogpótlás

Fogpótlás komplikációk nélkül

A hiányzó fogakat mind esztétikai, mind pedig nagyrészt funkcionális okokból pótolni kell. Ez nagyon fontos a táplálék hatékony feldolgozása, az emésztés és ezáltal testünk belső szerveinek egészsége szempontjából.

A kényelmes és modern körülmények között végzett fogpótlás a klinikánkon garantálja a kiváló eredményt. Azon, hogy mennyire fontosak az implantátumok a hiányzó fogak esetén, nem kell sokáig időzni. Egy jó implantátum gyors és hatékony módon tudja orvosolni a fogvesztést.

Ne feledje, hogy egy fog elvesztése számos komplikációt okozhat, például a megmaradt fogak elmozdulását, méghozzá élettanilag nem megfelelő módon. De fogak közötti réseket, fogdőlést és messzemenő harapás változásokat is eredményezhet.

A modern fogpótlás és az orvosi személyzet magas képzettsége lenyűgöző eredményeket produkál. Az implantátummal helyreállított fogak gyakorlatilag megegyeznek a páciens saját fogaival és 100%-ban helyes, élettanilag természetes, valamint nagyon kényelmes harapást, rágást biztosítanak.