EURO-2016 – Storck erős védelmet, magabiztos játékosokat akar

Az Európa-bajnoki rajtig hátralévő néhány napban tovább szeretné erősíteni a védelmet Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A német szakember kedden már Franciaországban, Mougins városában nyilatkozott az M4 Sportnak azt követően, hogy a nemzeti csapat 13.25 órakor landolt a nizzai repülőtéren.
Bernd Storck kiemelte, nagyon lényeges a jó rajt a kontinensviadalon, így a következő napok legfontosabb feladata az lesz, hogy maximálisan felkészüljenek az osztrákok elleni összecsapásra. Hozzátette, neki mint kapitánynak erősítenie kell a játékosok önmagukba vetett hitét, hogy minél magabiztosabban fussanak ki a találkozóra.
A németek elleni szombati barátságos mérkőzéshez visszakanyarodva ismételten megjegyezte, pozitívnak értékeli, hogy a világbajnok ellen 50 ezer ember előtt is megpróbálták a saját játékukat játszani.
Az Eb-n 44 év után résztvevő magyarok elsőként június 14-én az osztrákokkal találkoznak Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izland, végül június 22-én Lyonban Portugália lesz az ellenfelük a csoportszakaszban.
(MTI)