egészségügyi papucs

Egészségügyi papucs az elfoglalt ápolóknak

Számos oka van annak, hogy a nővérek naponta papucsot viselnek. Az egészségügyi papucs híres orvosi lábbeli. Arról ismert, hogy megfelelő tartást biztosít a lábnak. A kiváló minőségű egészségügyi papucs segítségével az ápolók és az orvosok minimalizálják a láb-, boka-, térd- és hátfájást a nap folyamán.

Ez elengedhetetlen, mert az ápolónők hosszú órákat töltenek állva és járkálva, kevés esélyük van a pihenésre vagy a kényelemre. Nem ritka, hogy a 12 órás műszakok nagy részét állva töltik és betegeken segítenek. Ennek eredményeként kényelmes egészségügyi papucsot kell használniuk a napi szükségleteik kielégítésére. Ezek egyedülálló előnyöket kínálnak azoknak, akik egész nap állva végzik a feladataikat. Tartalmaznak egy megtámasztó talpat, megfelelő fedést, csúszásgátlót, ráadásul könnyen fel- és levehető kialakításúak.

Ezen túlmenően, minimálisra csökkentik a leeső tárgyakból, valamint a káros vegyi anyagoknak vagy testnedveknek való kitettségből eredő sérüléseket. Nemcsak ajánlott, hanem kimondottan kell az ilyen lábbeli!