ahava termékek

Csúcsminőségű natúrkozmetikumok az AHAVA termékek

A 80-as évek végén alapított izraeli márka gyáraiban olyan bőr- és testápoló termékcsaládok készülnek, amelyek a holt-tengeri ásványi anyagok és iszap által segítenek az embereknek egészséges, sima és puha bőrt elérni.

Az AHAVA termékek elég széles bőrápolási spektrumon mozognak. A termékcsaládok között több különböző kollekciót találhatunk a bőrápolási rutin minden lépéséhez, beleértve a tisztálkodó szereket, pakolásokat, hidratálókat, szérumokat, szemápolókat és még sok mást. Az AHAVA termékek közül sokszor nehéz a választás, ezért most ismertetjük a legkelendőbbeket. Az ásványi kézkrém segít megőrizni a bőr és a körömágy egészségét, védi az elemektől. A fő összetevői közé tartozik a tápanyagokban gazdag holt-tengeri víz és iszap.

Az AHAVA termékek közül kiemelkedik az Extreme Night Treatment is, ami egy öregedésgátló arcszérum, ami segít a ráncok kisimításában és a bőr tónusának feszesítésében. A Hydration Cream Mask ásványi anyagokban gazdag pakolás, ami hihetetlenül hidratált és rugalmas bőrt eredményez.