oldott oxigén mérő

Az oldott oxigén mérő növeli a vízkezelés hatékonyságát

Az O2 szint mérése lehetővé teszi a víz minőségének ellenőrzését és az ismerete segít abban, hogy szükség esetén intézkedéseket hozzunk annak tisztításra. Az oldott oxigén mérő különböző területeken szükséges. Az adwa.hu webáruházban hordozható és laboratóriumi modellek állnak rendelkezésre.

A mérésekhez nincs szükség áramra. A mutatók azonosítása állóvízben lehetséges. Az oldott oxigén mérők esetében a következő előnyöket lehet kiemelni: kicsi méret, rozsdamentes acél vagy műanyag ház, magas megbízhatósági és biztonsági mutatókat produkáló termékek, valós idejű nagy pontosság, a bonyolult karbantartási folyamatok hiánya, valamint érzékenység a körülmények változására.

Az O2 szint ismeretére különböző területeken van szükség. Ilyen például a gyógyszeripar, az orvostudomány, a biológiai kutatások, az élelmiszer- és halipar, az akváriumi haltenyésztés, vas- és színesfém kohászat, de természetesen a háztartási szféráról sem szabad megfeledkezni. Az oldott oxigén mérő ára függ a paraméterektől és a funkcionalitástól.