nitril gumikesztyű

A nitril gumikesztyű biztonságosan alkalmazható

Az utóbbi években megnőtt rá a kereslet, ami annak tudható be, hogy minden területen megállja a helyét. A nitril gumikesztyű kiemelkedően ellenáll a vegyi anyagoknak. Általában nagy szakítószilárdsággal és átszúrás-állósággal rendelkezik, így olyan környezetben is ideális, ahol éles tárgyak vagy szerszámok vannak jelen.

Nem tartalmaz természetes latexet, ami sok embernél allergiás reakciót válthat ki. Ennek köszönhetően, azok is bátran igénybe vehetik, akik allergiásak vagy érzékenyek a latexre.

A nitril gumikesztyű úgy lett kialakítva, hogy maximálisan illeszkedjen a felhasználó kezéhez. A rugalmas anyagnak és a pontos méretezésnek köszönhetőn, kényelmes viseletet biztosít, hosszú időn keresztül. Csak minimális mennyiségű port tartalmaz, ami a fel- és levételt könnyíti meg.

A hatalmas méret-, szín- és stílusválaszték biztosítja azt, hogy mindenki a céljának megfelelőt szerezze be. A nitril gumikesztyű, a többi típussal ellentétben drágább, viszont a hosszabb élettartama és a jobb teljesítménye miatt sokkal költséghatékonyabbnak bizonyul.