generálkivitelező feladata

A generálkivitelező feladata: mit bízhatunk rá?

Manapság korántsem egyszerű belevágni egy otthon elkészítésébe, mert az rengeteg feladattal jár. A tervezéstől kezdve, a különféle engedélyek beszerzésén át a lényegi építésig, megannyi teendő van, ami voltaképpen teljes embert kíván a nap 8-10 vagy több órájában. Egy külön szakma ez, amihez szerencsére már lehet találni generálkivitelezőket. A profi munkavállalók jól tudják, hogy mekkora felelősségről van szó. Ennek viseléséhez jól jön a sokéves tapasztalat.

A teljes képet átlátni mindig nehezebb, mint az egyes részfeladatokat. Az al- és fővállalkozók munkájának koordinálása, majd az eredmény átvétele sohasem egyszerű. Vannak cégek, akik csak kisebb részeket végeznek el a teljes folyamatból és amennyiben valamit rosszul csinálnak minden borul. Ennek elkerülése érdekében előnyös, ha ugyanaz a csapat végez mindent, a bontástól egészen a kulcsrakész építésig. A generálkivitelezés lényege az A-Z-ig történő lefedése a feladatoknak.

Megrendelőként csak annyi a dolgod, hogy elmondod, amit szeretnél, majd nincs más teendőd, mint követni a folyamatot lépésről-lépésre. Legyen az a tervezés, a kert kialakítása, a belterek személyre szabása és a tető felhúzása, a New Age Properties munkatársai mindenben állnak rendelkezésedre. Burkolás, felújítás, hőszivattyú telepítés, utólagos szigetelés ugyanúgy kérhető a csapattól. A kerttől a tetőtérig szól a munkafolyamat. Ezt külön is kiemelik a generalkivitelezes.hu weboldalon.

A legmodernebb eljárások lesznek alkalmazva és a tervezés lépése során igyekeznek a változó gazdasági helyzetre is felkészülni, hogy biztosan ne jöjjenek váratlan költségek a megvalósítás közben. Voltaképpen elég csak ajánlatot kérned, egyeztetni a részleteket, majd belépni az ajtón a kész ingatlanba. Nincs vitatkozás a különféle vállalkozókkal, nem kell idegeskedned a munkafázisok összeegyeztetése miatt. Minden gördülékenyen zajlik majd, úgy, ahogy kell! Ha nem hiszed el, hogy valóban ennyire könnyű lenne, akkor tekintsd meg a referenciákat és a saját szemeddel győződhetsz meg az eredményről!