BeSafe gyerekülés

A BeSafe gyerekülés védelme és komfortja

Az autókban található biztonsági övek megfelelő védelmet nyújtanak a felnőtteknek egy esetleges baleset következtében, azonban a kisebb gyerekek esetében ez nem jó megoldás.

Kicsiny termetük miatt, egy külön a számukra tervezett és kialakított biztonsági eszközt kell igénybe venni, ilyen például a BeSafe gyerekülés. A norvég cég által gyártott termékek olyan speciális technológiákon alapulnak, amelyek segítségével a lehető legmagasabb fokú védelmet nyújtják a csöppségeknek.

A folyamatos korszerűsítés alatt álló BeSafe gyerekülés remek eredményeket ért el azokon a teszteken, amelyek során ütközéseket, nagyobb baleseteket rekonstruáltak, ezzel pedig kivívták maguknak a jó hírnevet.

A cég a nemzetközi kutatóprogramok állandó résztvevője, ahol a biztonság fokozására törekvő felméréseket végeznek. Napjainkban a dizájn is fontos szempont az eladásra kínált termékek esetében, éppen ezért a BeSafe gyerekülés esztétikai szempontból is kiemelkedik a társai közül, emellett pedig, magas fokú kényelmet is biztosít.