csipkés felső

3 méretben kapható csipkés felső

A csipke mindig is a nőiesség egyik szimbóluma volt és ma is az. Egy szépen kidolgozott, tündéri csipkés felső minden hölgy szekrényében ott kell lapuljon, hogy kéznél legyen, ha valamilyen különleges alkalomra készül.

Mindazonáltal, a hétköznapokban is nyugodtan viselhetőek ezek az aranyos ruhadarabok, amelyek igazán kifinomult, nőies megjelenést biztosítanak. Időnként fel szoktuk újítani a meglévő készletet, amit most Ön is megtehet a miniboxshop.hu webáruház segítségével. Ennek palettáján szerepel a PURE csipkés felső, ami bármilyen fontos eseményre optimális választás lehet. Szoknyával, nadrággal egyaránt viselhető, mert tökéletes lesz.

A kis felső teljes egészében csipkés, ám a mellső részénél egy finom matt réteg van a csipke alatt, ami megakadályozza az áttetszőségét. Az ujjai könyékig érnek, igazán elegáns darab. Ezen csipkés felső árban szintén tökéletes, hiszen még 10 000 Ft sincs az érte fizetendő összeg. 3 méretben kapható, a választást megkönnyíti az oldalon található mérettáblázat.