webshopot bérelni

Webáruház készítés kisvállalkozásoknak – Mire érdemes figyelni?

A fejlett technológiának köszönhetően, a vásárlási szokásaink is megváltoztak. Az online vásárlás megkönnyíti az emberek életét. Lehetőséget ad arra, hogy gyorsan és egyszerűen kiválassza azt a dolgot, amit szeretne. A vállalkozónak is előnyösebb fenntartani egy webáruházat, mint fizikai üzletet. A legegyszerűbb egy webshopot bérelni. Nagyon előnyös, hiszen teljesen kész rendszerhez jut, amit azonnal be is üzemelhet.

Minden külső és belső szolgáltatás elérhető, a működéshez szükséges funkciókat pedig a szolgáltató folyamatosan frissíti. Van egy 20 napos próbaidőszak, ami teljesen ingyenes és kötelezettségektől mentes. A csomagok tartalmazzák a termékek darabszámát és ezeknek a feltöltését, a reklámképet, a logót, valamint a szállítási és fizetési módokat. A rendszerben felléphetnek kisebb hibák, de ezeket gyorsan megjavítják. Az árakat a bérlési időszak és a termékek mennyisége határozza meg. Például egy negyedévre 250 db termék után 7000 Ft/hó,

1 évre ugyanannyi darabra 4000 Ft/hó, míg 2 évre 3250 Ft. Tehát minél hosszabb az idő, annál olcsóbb a csomag. A beolvasó program készítéséért 50 000 Ft kell fizetni. Anyagi oldalát tekintve sokkal kedvezőbb, mint a saját tulajdont képező webáruház, ugyanis a havi díjon kívül nincsenek plusz költségek. A bérlő bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhat az ügyfélszolgálat munkatársaihoz. Ma már egyre többen vannak, akik a siker és a jövedelem érdekében szeretnének az online térben kereskedelmi tevékenységet folytatni, de ehhez mindenképp ajánlott szakember segítségét kérni.

A Viltor cég megbízható szolgáltatásaival hozzájárul az Ön sikeréhez. Webáruház bérlés estén, a szoftver fejlesztésének nincs külön költsége, ez benne van a havi díjba, ezáltal több pénzt tud fordítani a termékek beszerzésére. Megtörténhet, hogy a vállalkozó valamilyen okból kifolyólag nem válik sikeressé vagy csak egyszerűen megunja folytatni ezt a fajta tevékenységet, ez esetben is a bérlés a legelőnyösebb, mivel nem mindegy, hogy mekkora összeget fektetett a webáruházba.