óriás bögre

Óriás bögre a menő főnököknek

Vannak, akiknek főnökösködő természetük van? Miért ne hangsúlyozhatnák ezt egy eredeti kiegészítővel, ami mindenkinek tudtára adja, beleértve a csapatba újonnan érkezetteket is, hogy ki a főnök?! Az óriás bögre munkahelyre és otthonra, férfiaknak és nőknek egyaránt megfelel.

A nagyméretű pohár tökéletes ajándék a munkahelyi főnöknek, a családfőnek vagy egy tanárnak. Vicces ajándékként is használható annak, aki szeretne vezető szerepet betölteni, de a gyakorlatban ez egyáltalán nem megy neki. Vannak olyan kínos helyzetek is az év során, amikor a főnöknek születésnapja vagy névnapja van. Ilyenkor ajándékozni illik, de vajon mit? Az óriás bögre megoldja a problémát. Nagy, praktikus és nagyszerű felirattal rendelkezik.

Ha a bögre mérete nem lenne elég ahhoz, hogy növelje a főnököd egoját, a felirat miatt még sokáig fog kacagni és köszönetet mondani. Van még egy extra tulajdonsága is. Az óriás bögre olyan nagy, ha a főnök csak egy csésze teát fog meginni naponta, a szigorú tekintete kevésbé fogja rajtakapni az alkalmazottakat, hogy nem dolgoznak ezerrel.