női hosszú overál

Női hosszú overál az elismerő pillantásokért

A komfortos viseletet biztosító ruházat a nyári nagy melegben még inkább fontosságot nyer és az sem mindegy, hogy milyen anyagból készült. Egy vászon női hosszú overál ideális választás a forró napokra, hiszen nemcsak kényelmes viseletet biztosít, de nem is izzad benne a test.

Shoppingoláshoz, ügyes-bajos dolgok intézéséhez, sétáláshoz optimális egy ilyen ruhadarab, ami rendkívül vonzó megjelenést kínál. Egy csinos hölgy, aki jól kiválasztott női hosszú overálban jelenik meg bárhol, bekasszírozhatja a férfiak elismerő, a nők irigykedő pillantásait. Erre Önnek is lehetősége van, mert a csinos ruhadarab több változata vásárolható meg a miniboxshop.hu webáruház palettájáról.

Ezek között is kimagaslóan vonzó a Crispy féloldalas női hosszú overál zöld színben. A ruha vászon anyagú, féloldalas, az oldalán cipzárral ellátott. Félvállas, kissé buggyos megoldással, kellemes anyagához passzoló övtartozékkal is felszerelték a gyártók. Szeptember 30-ig akciósan, 30% árkedvezménnyel kerülhet a birtokunkba ez a női hosszú overál.