motorolaj 10W40

Motorolaj 10W40 a környezettudatosság jegyében

A különféle belsőégésű motor elvén működő berendezések, amelyek lehetnek a hagyományos gépjárművek mellett például földmunka- és más erőgépek, megkövetelik, hogy csak olyan alapanyagokkal legyenek feltöltve, amelyek magas minőséggel rendelkeznek. A motorolaj 10W40 minden kétséget kizáróan ezen családba sorolható. A gyártók nem voltak restek a termékek megalkotása alkalmával és igyekeztek a legjobbat kihozni a komponensből.

A végeredmény pedig magáért beszél. A motorolaj 10W40 kiváló oxidációs stabilitással rendelkezik. Alkalmazása mentén csökken a súrlódás a fém alkatrészek között, valamint fokozza a működést, ezzel csökkentve az üzemanyag fogyasztást, valamint a káros anyagoknak a kibocsátását. A motorolaj 10W40 benzin és dízel üzemű motorokhoz egyaránt ajánlott.

A TOTAL gyártásában készülő termékek a Peugeot és a Citroen által ajánlott és használt motorokhoz egyértelműen ideális. A készítmény elérhető az LM Oils kínálatában is. Látható tehát, hogy a motorolaj 10W40 valóban sokoldalú, amire bátran lehet támaszkodni, hiszen azt a neves márkák is támogatják.