pályázat

Miért van szükséged pályázati tanácsadásra?

Egy vállalkozás sikeréhez és bővítéséhez a legoptimálisabb finanszírozási forma a pályázattal megnyert pénzösszeg. Az EU számtalan pályázatot meghirdet, amit célszerű igénybe venni. Még több segítséget találsz pályázatodhoz a forrascentrum.hu oldalon. A cég csapata képzett szakemberekből áll, akik az évek során több száz sikeres pályázatot tudhatnak maguk mögött.

Ők tudják, hogy mik azok a szempontok, amire kiemelten oda kell figyelni, ahhoz, hogy az elbírálás pozitív legyen. Sokan azt hiszik, hogy nem bonyolult feladat összeállítani egy dokumentációt, de ha nem vagy tisztában a lépésekkel és hiányos a pályázat, akkor eredménytelen lesz a befektetett energia. Mindenképp ajánlott felkeresni a közgazdászokból, jogi és pénzügyi szakemberekből álló cég munkatársait, akik kiváló munkát végeznek. Az eredményes munkának első alapfeltétele a kölcsönös bizalom.

Érdemes regisztrálni a rendszerbe, mert ingyen végzik a pályázatfigyelési munkát, ugyanakkor hírlevelet küldenek a kiírt pályázatokról, hitelekről és kockázati tőkéről. Ezek a szolgáltatások hozzájárulnak, hogy megtalálják és kiválasszák a lehető legoptimálisabb finanszírozási formát. Mindent megtesznek, hogy az ügyfél sikeres és elégedett legyen. Az elbírálás során, a bizottság a több ezer pályázat közül azt a néhányat választja ki, amelyek megfelelnek a formai és tartalmi követelményeknek. Ezért nagyon fontos a precíz, pontos munka. A referenciamunkák között olyan cégek szerepelnek, akik a megnyert pályázatokkal fejlesztették a vállalkozásaikat.

Remek szaktudással és tapasztalattal rendelkeznek a pályázatírás területén, amit az is bizonyít, hogy saját pályázatok által több milliós támogatást megnyertek és ezt fejlesztésre, csapatépítésre, közhasznú járművek beszerzésére használták fel. A hitelügyintézést, a pályázatírást sikerdíjért végzik és törekednek a legjobb szolgáltatást nyújtani, hiszen csak ily módon jutnak bevételhez. A profi csapat készséggel áll a vállalkozók rendelkezésére és felvilágosítást ad az általuk elérhető forrásokról.