Kismama ruha

Hordozós kabát kismamáknak: miért ez az egyik legnépszerűbb kismama ruha?

A várandós nőknek számtalan, speciálisan erre az időszakra tervezett és gyártott ruházatra van szükségük ahhoz, hogy kényelmesen érezhessék magukat bármilyen évszakban. Nagyon jól kihasználható, sokrétű például a hordozós kismamakabát, vagyis a háromfunkciós modell. A B.Boom kismama ruha webáruház szerint rengeteg előnyük van az ilyen kabátoknak. Voltaképpen egy ilyen fazon három különböző lehetőséget kínál úgy a terhesség idején, mint az azt követő időszakban és években.

Kismamabetéttel a várandós időszakra kínál komfortos viseletet, egy vastag dzsekiben nem fog megfázni a terhes nő, még a legfogcsikorgatóbb hidegben sem. Aztán amikor világra jön a baba, a fiatal édesanya újfent nagy hasznát veszi a háromfunkciós kabátnak, ha belehelyezi a hordozós betétet. Ennek köszönhetően, a testével melengetheti picinyét, ami több réteg ruhácskánál is többet ér. Nagyon sok hölgy dönt úgy manapság, hogy hordozós anyuka lesz, ők ezt a fazont választják.

Anyagi szempontból is kitűnő befektetés egy ilyen kabát, hiszen akkor sem kell majd odaajándékozni másnak, ha a kicsit már nem szükséges hordozni. Ekkor csak kicipzározza a betétet és használhatja divatos női kabátként. Minőségi, szép és elegáns hordozós kabátok vásárolhatóak a bboom.hu webáruház kínálatából, ezért ha Ön tudja, hogy éppen a hideg évszakban lesz nagy a pocakja, érdemes ezt az online boltot felkeresnie. Több szín, fazon és méret közül válogathat a termékpalettán. Például a készleten helyet kapott Lexa hordozós kabát 3 színben kapható.

Az ára miatt sem kell aggódni, hiszen ez a modell jelenleg 35 000 Forintba kerül, az eredeti 41 990 helyett. Bundás kapucnival is el van látva, tehát tökéletes védelmet nyújt a hideg és a szél, eső ellen. Aki az élénkebb színeket kedveli, az szintén megtalálja a felhozatalban az ízlésének megfelelő kismamakabátot. Nagyon praktikus, a kismamák nagy kedvencének számít ez a modell. Ha igazán színvonalas, hosszú éveken keresztül használható kismamakabátot szeretne vásárolni, akkor itt a helye!