Hitachi SDS Max fúrókalapács

Hitachi SDS Max fúrókalapács átütő erővel

Aki szeret barkácsolni, szerelgetni, javítgatni ezt-azt otthon, annak remek lehetőségeket jelentenek a webáruház szerszámgép akciói. Ezeknek a keretén belül, jutányos áron szerezhető be a kívánt Hikoki akkus szett, ami általában kétfajta minőségi szerszámgépet tartalmaz. Egy sarokcsiszolóra mindig szükség van és nincs ez másként az akkus csavarozókkal sem. Mindig érdemes a megbízható márkák mellett dönteni és értelemszerűen nem fogunk csalódni, hogyha a Hikoki akkus szettet választjuk, mivel köztudott, hogy ez a márka ott van a világ legjobbjai között.

Az akkus gépek teljesítménye kimagasló, a megbízhatóságukkal sem lesz gond és ezen kívül kedvező áron megrendelhetőek. Érdemes elgondolkodni azon, hogy jobban járunk-e abban az esetben, hogyha inkább egy egyszerű elektromos, kábeles változatot rendelünk, ami valamivel olcsóbb, mint az Hikoki akkus szett, vagy inkább átgondoljuk a költségvetést és a rendelkezésre álló tőkénket megpróbáljuk növelni valamelyest.

A Hikoki akkus szett olyan kiváló gépeket tartalmaz, amik gyakorlatilag egy egész életen keresztül probléma nélkül használhatóak, még a keményebb megpróbáltatások ellenére is. Az akkumulátoros kivitel remek megoldás a hordozhatóság szempontjából. Azonban mindig akadnak olyan munkák, amiket célszerűbb a jól bevált vezetékes változatokkal elvégezni. A bontási munkálatok nagyon energiaigényesek. Egy akkus gép valószínűleg túl sokszor merülne le egy betonfal eltűntetése során, ami akadályozná a munka haladását.

Természetesen ebben a kategóriában is akadnak megbízható termékek, de a Hitachi SDS Max fúrókalapács egy igazi nagyágyúnak számít, aminek nem szabhat gátat semmi. Átküzdi magát a legkeményebb betonfalon, a téglával pedig játszi könnyedséggel elbánik. A Hitachi SDS Max fúrókalapács a robosztus kivitel ellenére, kifejezetten könnyen kezelhető a kényelmes markolatnak és a vibráció csillapításnak köszönhetően. Egy olcsó fúrószár hamar tönkremegy, ezáltal nem használhatjuk ki maximálisan a Hitachi SDS Max fúrókalapácsban rejlő lehetőségeket, ezért fontos minőségi tartozékokat használni.