férfi ránctalanító krém

Férfi ránctalanító krém beépített fényvédelemmel

Szerencsére már egyre kevesebb férfi gondolja úgy, hogy a ráncok csak a nők „kiváltsága” és az erősebbik nemnek jól állnak. A férfi ránctalanító krém ugyanis egyre több úriember napi arcápolási rutinjához tartozik.

A szemek körül megjelenő szarkalábak, a homlok barázdái, a szájat övező apró vonalak tompítása a férfiak esetében is lehetséges a megfelelő készítményekkel. Az tapasztalható ugyanakkor, hogy a nők hamarabb bevetik magukat az anti-aging világába, de sohasem túl késő a férfiaknak is elkezdeni az arcápolást. Az AHAVA termékcsaládban kifejezetten férfi ránctalanító krémek is jelen vannak, természetes összetevőkből, holt-tengeri ásványokkal.

A Men 15 faktoros prémium ránctalanító krém nappali anti-aging arckrém férfiaknak, ami ellensúlyozza az öregedés leglátványosabb tüneteit, miközben védi a bőrt az öregítő hatású UV sugaraktól. A termékpalettán a férfi ránctalanító krém mellett, multifunkciós szemránckrém és borotválkozás utáni hidratáló is megtalálható. Ezek szintén hatékonyak a rugalmas és sima bőr megőrzésében.