20 kW napelem rendszer ár

Egyre kedvezőbb a 20 kW napelem rendszer ár

Temérdek előnnyel rendelkeznek a napelemek. Sokan nem gondolták, de 2021-re már a kedvező 20 kW napelem rendszer ár is a pozitívumok sorát erősíti. De milyen jó tulajdonságokra számíthat az, aki ezt a modern megoldást választja? Kétségtelen, hogy nem csupán egy szimpla passzív bevételi forrásról van szó, vagy épp egy környezetkímélő módszerről. A segítségével a villamosszolgáltatóktól való függés is nagymértékben csökkenthető. Amellett tehát, hogy a 20 kW napelem rendszer ár reális, hosszútávon is biztosított a gazdaságos jelleg.

A szerkezet használatával végre búcsút lehet inteni az energia ár változással kapcsolatos aggodalmaknak. Mivel az elektromos energia szükségletet megtermeli a rendszer, az ember már nincs kiszolgáltatva az energiát megtermelő cégnek. Minden téren egy gazdaságos megoldásról van szó. A napelemeket bárhol ki lehet építeni: távol eső tanyán, mezőgazdasági létesítményen vagy vidéki házban, messze az elektromos hálózattól. A rendelkezésre álló villamos energiát pedig elképesztően sok mindenre lehet használni.

Jutányos a 20 kW napelem rendszer ár a premiumnapelem.hu vállalatunknál is. Mi nem csupán a forgalmazásukkal és a telepítésükkel foglalkozunk, hanem számtalan egyéb projektben is részt veszünk, ami a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos. A konzorciumi partnerünk segítségével létrehoztunk egy olyan korszerű elektromos autó töltőt, aminek az energiáját a napelemek garantálják, és újrahasznosított elektromos akkumulátorban tárolják. Az Óbudai Egyetem nemzetközi szinten is sajátos sikert ért el, amikor 2020. január 15-én napelemes töltőállomást indított el.

A konzorciumi partnerünk mellett kiélvezhettük az EIT Urban Mobility támogatását is, ami az Európai Unió egyik szervezete. Az innováció nagyon gyorsan, alig négy hónap alatt valósult meg, 30 millió forintos EU-s támogatásból. A konzorciumi partnerünk a napelemes töltőállomás üzembe helyezésekor világossá tette, és ezt Prof. Dr. Kovács Levente rektor is megerősítette, hogy a felsőoktatási intézmény részt vesz majd rengeteg egyéb ilyen jellegű innovatív projektben is.