Pólók többféle kivitelben

Egyenpóló minőségi kivitelben

Egyre több munkahelyen figyelhető meg az azonos megjelenésű munkaruha használata. Ezen belül is kifejezetten elterjedtnek számít az egyenpóló. Éppen emiatt olyan fontos ennek a ruhadarabnak a minősége.

Sok esetben egy alkalmazottnak ezt kell viselnie nap mint nap 8 órán keresztül. Tehát elengedhetetlen, hogy kényelmes legyen, ráadásul a kifogástalan megjelenés is fontos szempont. Egy fakó, elnyúlt egyenpóló nagyon sokat ronthat az adott vállalkozás arculatán.

Nem vet túl jó fényt a cégre, hogyha az alkalmazottak ilyen lestrapált ruhában kénytelenek dolgozni. Minőségi egyenpólók különféle változatban szerezhetőek be a cegespolo.eu kínálatából, akár galléros kivitelben is.

Szín és méret szerint lehet válogatni, sőt, gépi hímzés is igényelhető a kívánt mintával. Ennek az előnye a kézi módszerrel szemben, hogy sokkal pontosabb és elősorban gyorsabban megvalósítható. Jobban bírja a vasalást és a mosást a gépi hímzéssel ellátott egyenpóló. Gazdaságos választás, mivel egyedi árajánlatkérésre is van lehetőség.